Williams zondag voor het laatst gezien

De politie van het Amerikaanse Marin County, waar Robin Williams dood werd aangetroffen, heeft intussen ook een officiële verklaring verstuurd. Daarin staat dat er gisteren om 11u55 plaatselijke tijd een telefoontje binnenkwam met de melding dat een man bewusteloos was en geen hartslag meer had. 

Meteen na het telefoontje rukten de hulpdiensten uit en om twaalf uur kwamen ze aan bij het huis van Williams in Tiburon. Alle hulp kwam echter te laat. Williams was op dat moment al overleden en werd om 12u02 dan ook officieel doodverklaard. 

De acteur werd zondagavond rond 22u00 voor het laatst levend gezien. Volgens de politie gaat het om zelfmoord door verstikking. Later vandaag volgt er normaal gezien uitsluitsel over de doodsoorzaak, want er staat vanmiddag nog een lijkschouwing en een bloedonderzoek op het programma. 

Intussen hebben tientallen mensen bloemen neergelegd bij het huis van Williams in Tiburon. De acteur overleed op 63-jarige leeftijd en was vooral bekend om zijn rollen in "Mrs. Doubtfire" en "Good Morning, Vietnam".