Nieuwe liefde voor Astrid Bryan

Net een jaar na haar scheiding van John, heeft Astrid Bryan (31) een nieuwe liefde. De realityster vormt een koppel met Bram Coppens (33), een Vlaamse regisseur die net als Astrid in Los Angeles woont.  Dat meldt het weekblad Story.

Bedrogen

Vorig jaar zette Astrid een punt acht haar zeven jaar durende huwelijk met de Amerikaanse zakenman John Bryan, nadat die haar had bedrogen. Ze ging naar eigen zeggen door een moeilijke periode, maar verstopte zich niet voor de camera's.

Steun

Volgens Story vond Bryan steun en een luisterend oor bij de Vlaamse regisseur Bram Coppens. Die is al langer een vriend van Astrids broer Laurens. Geleidelijk aan bloeide er iets moois tussen de twee. "Ja, ik heb een nieuwe relatie en ben héél gelukkig", laat Astrid aan Story weten. "Alles lijkt weer in de juiste plooi te vallen. Mijn huis is terug helemaal in orde en ik kan me nu weer helemaal concentreren op mijn werk, want ook op dat vlak loopt alles op wieltjes, met héél wat nieuwe uitdagingen."

Film

Coppens is op dit moment aan het werken aan een nieuwe film: 'Broken Vows'. Daarin is ook een rol weggelegd voor zijn nieuwe liefde.