Weg vol geld, niemand oog voor gewonden

In Venezuela heeft afgelopen week een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg. Daar ging een auto aan het tollen en één inzittende werd uit de wagen geslingerd, maar daar leken omstaanders zich weinig zorgen over te maken. Zij waren meer bezig met de honderden bankbiljetten die op de weg waren terechtgekomen.

Het ongeval vond plaats op 13 januari op een snelweg in het oosten van Venezuela. Veel mensen gebruiken die weg om inkopen te gaan doen, wat kan verklaren waarom er zo veel geld in de wagen zat. Op een gegeven moment raakte de bestuurder om een nog onbekende reden de controle kwijt over zijn stuur. De auto ging overkop en belandde in de gracht.

Zeker één vrouwelijke inzittende werd uit de wagen gesleurd en kwam in het midden van de weg terecht. De omstaanders maakten zich echter niet druk om haar toestand, maar hadden meer oog voor de honderden bankbiljetten die op de weg lagen. Ze graaiden naar het geld zonder zich op het eerste gezicht te bekommeren om haar verwondingen. 

Het is onduidelijk of de vrouw het ongeluk overleefd heeft. De twee mannen die in de wagen zaten, zouden aan hun verwondingen overleden zijn.