Marokkaans meisje (17) maandenlang verkracht

Khadija Okkarou, een zeventienjarig Marokkaans meisje is twee maanden lang mishandeld en verkracht door een groep mannen. Bovendien werd haar volledige lichaam door de ontvoerders getatoeëerd met schunnige tekeningen en teksten. Khadija kon pas ontsnappen nadat ze haar vader had beloofd te zwijgen, maar ze stapte toch naar de politie.

Khadija werd drie maanden geleden ontvoerd door twee jonge mannen, voor het huis van haar tante. Die brachten haar naar een afgelegen dorp, waar ze misbruikt werd.

“Voor ze mij hebben aangerand, hebben ze mijn armen getatoeëerd. Toen ik wakker werd, waren mijn armen gezwollen en deden ze pijn. Ik weet dat de mannen die mij verkracht hebben dat deden in ruil voor geld en andere zaken”, getuigt Khadija.

Groepsverkrachtingen zijn een groot probleem in Marokko. Een jaar geleden werd een meisje op een bus verkracht door een groep tieners. Niemand van de andere passagiers greep in. Intussen hebben verschillende dokters voorgesteld om de tattoo's bij Khadija gratis te verwijderen.