Lichaam vermiste Anne Faber gevonden

De Nederlandse politie heeft op een persconferentie meegedeeld dat ze het lichaam van de vermiste Anne Faber uit Utrecht gevonden hebben in een natuurgebied in Zeewolde, in het centrum van Nederland. Vanmorgen zei de politie al dat ze aanwijzingen hadden dat het lichaam daar zou liggen. Anne Faber is spoorloos sinds een fietstocht op 29 september.

Gisterenavond gaf verdachte Michael P. informatie aan de politie over de locatie van het lichaam van Anne Faber. Vanmorgen ging de politie dan ook massaal aan de slag en startte een zoektocht in het natuurgebied in Zeewolde. Vanmiddag werd op de plek die de man beschreef inderdaad een lichaam gevonden. Na onderzoek is het nu zeker dat het om het lichaam van Faber gaat.

Faber is spoorloos sinds een fietstocht op 29 september. Vlak daarvoor had ze nog een een selfie naar haar vriend gestuurd. In en rond Huis ter Heide wordt al dagen naar haar gezocht. Afgelopen week werd haar jas gevonden, en een fiets en een rugzak die waarschijnlijk van haar zijn.

Begin deze week pakte de politie de 27-jarige Michael P. op voor betrokkenheid bij de vermissing. Hij heeft in Zeewolde gewoond.

Lees ook:

  • Politie denkt te weten waar lichaam Anne Faber is
  • Naar vermiste Anne gezocht bij kliniek
  • Verdachte opgepakt in zaak Anne Faber

    Bekijk ook: