George en Charlotte zijn bruidskinderen

De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle hebben George (4) en Charlotte (3), de oudste kinderen van prins William en zijn vrouw Kate, uitgekozen als bruidsjongen en bruidsmeisje voor hun huwelijk zaterdag. Dat maakte Kensington Palace officieel bekend.

Ook de peetkinderen van prins Harry, Florence van Cutsem (3) en Zalie Warren (2), mogen zaterdag bruidskind zijn, net als de peetkinderen van Meghan: Remi (6) en Ryan Litt (7), samen met Ivy Mulroney (4), de dochter van haar beste vriendin Jessica Mulroney.

(Lees verder onder de tweet)

Geen getuige voor Meghan
Kensington Palace deelde vandaag ook mee dat er zaterdag geen getuige zal zijn voor Meghan. Ze kon daarvoor niet kiezen tussen haar vriendinnen. De getuige van prins Harry was al langer bekend. Hij kiest voor zijn oudere broer William.

Komt Meghans vader?
Het is ook nog altijd de vraag of Thomas Markle, de vader van Meghan, zaterdag zijn dochter zal weggeven. Hij herstelt van een hartaanval en zou daardoor niet in staat zijn om het huwelijk bij te wonen, maar de geruchtenmolen vertelt iets anders.

De belangrijkste reden voor zijn afwezigheid zou zijn dat hij zijn dochter en het Britse koningshuis niet in verlegenheid wil brengen. Hij liet zich onlangs namelijk betalen door paparazzi voor foto’s die gemaakt werden toen hij een kostuum ging passen voor de trouw. Gisteren ging dan weer rond dat Meghans vader toch zou komen.

Bekijk ook: