Daarom drinkt Trump geen alcohol

Donald Trump heeft een interviewer van de conservatieve zender FOX ontvangen in zijn luxueuze penthouse in de Trump Tower voor een openhartig interview. Hij vertelt onder andere over zijn jongere broer, die overleed aan een alcoholverslaving. De volledige uitzending kan je vanavond bekijken in Telefacts op VTM.

Freddy, de jongere broer van Donald Trump, overleed op 42-jarige leeftijd aan een alcoholverslaving. “Freddy had een geweldig groot hart en hij was geliefd door iedereen”, vertelt Trump. “Maar hij raakte verschrikkelijk verslaafd aan alcohol en dat is zijn dood geworden.”

Donald Trump praat met iedereen over het drama dat zijn familie meemaakte. “Door erover te praten, kan Freddy andere mensen helpen. Dat is zijn nalatenschap”, zegt Trump. “Ik heb nooit alcohol gedronken door mijn broer. Als je niet begint, loop je geen gevaar.”

Donald Jr. dronk te veel
Hoewel hij tegenover zijn kinderen erg op de gevolgen van alcoholmisbruik hamerde, bleek toch dat één van zijn zoons, Donald Jr., te veel alcohol dronk toen hij aan de universiteit studeerde. “Dat was even schrikken”, vertelt Trump daarover. “Ik heb met hem gepraat. Hij was nooit verslaafd, maar hij had het misschien kunnen worden.”

Telefacts kan je vanavond bekijken om 22.10 uur op VTM.