Bruid dumpt verloofde en geeft feest weg

Sarah Cummins (25) uit Indiana dumpte haar verloofde amper één week week voor het trouwfeest. Er kon een deel geannuleerd worden, maar voor het feest kreeg ze geen dollar terug. Sarah besloot dan maar om het diner in een hotel, ter waarde van 25.000 euro, weg te geven aan een groep daklozen. 

"Het was verschrikkelijk", reageert Cummins in een interview met de lokale nieuwssite Indy Star. Ik heb iedereen opgebeld, afgezegd, mij verontschuldigd, gehuild, en me heel ziek gevoeld omdat ik zo veel eten moest weggooien." Daarom besloot ze om al het eten op de receptie weg te schenken aan een daklozenopvang in de buurt. "We gaan dezelfde dingen doen, alleen de tafels wat anders schikken. Zo zal ik ten minste nog een mooie herinnering overhouden aan die dag." 

Het is niet de eerste keer dat een koppel op het laatste moment alles afblaast in het hotel Ritz Charles. "Sommige mensen bouwen nog een feestje, terwijl anderen helemaal niet opdagen, maar zo'n gebaar van liefdadigheid hebben we hier nog nooit gezien", zegt eventplanner Maddie LaDow.   

Op de huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek neemt de moeder van Sarah de plaats van haar ex in. "Hij was zo vriendelijk om zijn ticket te transfereren."