Bizarre dood Franse vrienden opgelost

De doodsoorzaak van de twee Franse vrienden die dood werden teruggevonden in een tuin is bekend. Een autopsie bracht meer duidelijkheid. Daaruit bleek dat een van hen stikte in een stuk vlees en de andere een hartaanval kreeg.

De mysterieuze dood van de twee vrienden hield Frankrijk de voorbije dagen in de ban. Lucien Perot (69) en Olivier Boudin (38) werden dood teruggevonden na een gezellige avond met hun tweetjes. Ze stierven een natuurlijke dood, blijkt nu na de autopsie.

De procureur had meerdere hypotheses: “gezamenlijke zelfmoord, het onopzettelijk eten van giftige voedingsmiddelen of vergiftiging door iemand anders".

Maar volgens de wetsdokter overleed Perot door verstikking. De man miste een aantal tanden waardoor een stuk vlees van 44 gram in zijn luchtpijp terecht is gekomen. Boudin stierf door een hartaanval. Hij leed aan een erfelijke hartziekte. Ze stierven allebei ongeveer op hetzelfde moment. Het is nog niet duidelijk wie als eerste overleden is.

In slaap
Het was de buurvrouw die de lichamen van de mannen ontdekte. “Ik dacht dat ze sliepen, maar tegen de middag ben ik me pas echt zorgen gaan maken. Ik ben dichterbij gekomen en heb geroepen. Ik heb geen antwoord gekregen en ze werden ook niet wakker.”