Belgische vrouw (33) doodgestoken in het Nederlandse Clinge

Bij een steekincident op straat in de Zeeuwse plaats Clinge, net over de Belgische grens, is een 33-jarige vrouw uit Sint-Niklaas om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Kort na 3.00 uur kreeg de politie een melding over een gewonde vrouw in de De Ruyterlaan. Het slachtoffer lag ernstig gewond op straat. Zij bezweek ter plaatste, pogingen tot reanimatie mochten niet baten.

Ruim drie uur na het incident pakte de politie een 63-jarige vrouw op. Haar rol is nog niet duidelijk, zegt een woordvoerder. De politie verricht onder meer onderzoek in een woning aan de De Ruyterlaan. Het onderzoek ter plaatse is nog niet afgerond en zal vermoedelijk nog een groot deel van de dag duren.

Het is de tweede dodelijke steekpartij in Zeeland binnen een dag. In Vlissingen kwam gisteren een 28-jarige inwoner van die stad om het leven. De politie vond de man zwaargewond op de Kasteelstraat. Hij overleed korte tijd later in het ziekenhuis. Een 17-jarige jongen en een 22-jarige vrouw zijn gearresteerd. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de steekpartij.

Foto: Provicom