Ook 2de Nederlandse dood in Panama

In Panama is ook DNA gevonden van Kris Kremers, de tweede Nederlandse vrouw die al sinds 1 april vermist is in het land. Dat meldt de Nederlandse omroep NOS in de nacht van dinsdag op woensdag. Dat betekent dat de beide vrouwen omgekomen zijn in de jungle in Panama.

Volgens de NOS is uit DNA-onderzoek gebleken dat de in Panama gevonden botresten van Kris Kremers zijn. Haar familie zou intussen op de hoogte zijn van de resultaten van het onderzoek.  Kris Kremers verdween op 1 april samen met Lisanna Froon. De twee Nederlandse vrouwen waren gaan wandelen in de buurt de stad Boquete, ruim 300 kilometer ten westen van de hoofdstad Panama.

Pas twee weken geleden werd er voor het eerst een concreet spoor gevonden van de twee, toen er spullen van de vrouwen werden aangetroffen. Vorige week donderdag werden dan uiteindelijk ook menselijke resten gevonden in een stuk oerwoud, op 8 uur lopen van Boquete. Het laboratoriumonderzoek dat daarop werd uitgevoerd had eerder al het overlijden van Lisanne Froon aangetoond