Obama 'crazy in love' met Beyoncé?

Heeft president Obama een affaire met Beyoncé of niet? Het ganse internet is er al uren over aan het tobben. Eerder op de dag leek het erop dat The Washington Post morgen een artikel zou lanceren over de affaire. Het nieuws kwam van Pascal Rostain, een bekende paparazzifotograaf die in het verleden al enkele (juiste) onthullingen deed over beroemdheden.

Maar The Washington Post ontkent het nieuws nu met klem. Rostain zou zijn uitspraak nu ook wat nuanceren. Hij benadrukt dat hij nooit beweerd heeft dat het nieuws morgen zou gelanceerd worden. Daarmee laat hij in het midden wat er nu van aan is, het kan dus evengoed later wel nog onthuld worden.

Het aanvankelijke gerucht was dat de Amerikaanse pers morgen uit zou pakken met het nieuws, de scoop was weggelegd voor The Washington Post. “De krant, die toch geen rioolkrant is, zal morgen met het nieuws uitpakken. De hele wereld zal erover spreken”, zou Rostain op een Franse radiozender gezegd hebben. Dat spreekt hij nu dus enigszins tegen.

De paparazzo heeft enige geloofwaardigheid, hij kon in het verleden al uitpakken met de zoon van prins Albert van Monaco en toonde ook aan dat prinses Caroline een relatie had met ex-tennisser Guillermo Vilas.

Er circuleren al langer geruchten over huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. National Enquirer berichtte enkele weken geleden nog dat het koppel niet meer samen slaapt, nadat Michelle ontdekt had dat Barack een affaire had.

Bekijk ook: Beyoncé zingt het Amerikaanse volkslied