Man bekent moord op Facebook

Een man uit Miami heeft zijn vrouw vermoord, en daar een foto van haar op zijn Facebook-pagina gezet. De man is daarna zelf naar de politie gestapt en heeft bekend.

Derek Medina postte gisteren een gruwelijke foto op Facebook. Op de foto zie je zijn vrouw levenloos op de keukenvloer liggen in een plas bloed. Medina schreef erbij: “Ik krijg levenslang of de doodstraf omdat ik mijn vrouw vermoord heb. Hou van jullie, mis jullie, hou jullie goed Facebook-mensen, je zal me op het nieuws zien. Mijn vrouw sloeg me, ik kon de mishandeling niet meer aan, dus heb ik dit gedaan. Ik hoop dat jullie me kunnen vergeven”.

De man ging daarna naar zijn ouders, vertelde wat er gebeurd was en zei dat hij naar de politie moest. Hij heeft zichzelf aangegeven.

Volgens de vader hadden Medina en zijn vrouw ruzie. Zij pakte een mes en daarop schoot hij haar dood. Medina vertelde de politie niets over de foto op de sociale netwerksite. Pas na vijf uur werd de pagina offline gehaald. Facebook zegt in een statement dat ze meteen gereageerd hebben nadat ze op de hoogte zijn gebracht na de gruwelijke post.

In het huis van de familie Medina werd ook nog hun tienjarig dochtertje aangetroffen. Zij was thuis ten tijde van de moord, maar is ongedeerd.