Jongen (13) moordt eigen familie uit

Een Braziliaanse jongen van dertien wordt ervan verdacht dat hij zijn ouders, beiden politieagenten, zijn grootmoeder en oudtante vermoord heeft. Nadien zou hij naar school gegaan zijn, om zichzelf na de lessen door het hoofd te schieten. Dat zegt de politie van Sao Paulo. 

De vijf lichamen zijn in de nacht van maandag op dinsdag gevonden in de twee woningen op hetzelfde perceel van de familie. Camerabeelden tonen dat de wagen van de moeder de nacht voordien omstreeks 1.15 uur geparkeerd werd in de buurt de school van de jongen.

De politie vermoedt dat het om de jongen zelf ging. ’s Ochtends vroeg is iemand met een rugzak uitgestapt, waarna die persoon zich naar het schoolgebouw begaf. De jongen woonde maandag ook zeker de lessen bij en liet zich aan het einde van de schooldag thuis afzetten door de vader van een vriend.

In het huis van de slachtoffers zijn minstens twee wapens aangetroffen. Een revolver in de rugzak die de jongen mee naar school had genomen en het dienstwapen van zijn vader, dat naast het lichaam van de jongen werd teruggevonden. De jongen had een schotwonde aan de linkerslaap.