Opnieuw pikante foto's politicus

Anthony Weiner, kandidaat-burgemeester van New York, heeft dinsdag toegegeven dat hij berichten en foto’s met een “pornografisch karakter” naar een 22-jarige vrouw heeft gestuurd. Ongeveer een jaar geleden nam Weiner ontslag uit het Congres door een gelijkaardig schandaal.

De website ‘The Dirty’ bracht het nieuwe incident aan het licht. De 48-jarige Weiner zou de bijnaam ‘Carlos Danger’ gebruikt hebben toen hij de jonge vrouw benaderde op Facebook. Hij heeft haar gelijkaardige berichten gestuurd als de berichten waardoor hij in 2011 verplicht werd om uit de politiek te stappen. Toen plaatste hij per ongeluk een foto van zijn kruis in onderbroek op Twitter. De foto was bedoeld voor een studente die hij volgde op Twitter.

“Het spreekt vanzelf dat wat ik heb gedaan niet goed te praten valt, maar dit soort gedrag behoort tot het verleden. Ik heb me verontschuldigd bij mijn vrouw en ik ben blij dat ze mij een tweede kans geeft”, zegt Weiner. Bij het begin van zijn campagne voor het burgemeesterschap meldde hij dat het mogelijk was dat er meer berichten foto’s zouden bovenkomen. Volgens recente peilingen doet Weiner het zeer goed in de race voor het burgemeesterschap in New York.

Bekijk hier de reactie van Anthony Weiner en zijn vrouw Huma Abedin.