Dossier President Trump

Nieuw slachtoffer Trump? "Hij greep onder mijn rok"

Opnieuw wordt presidentskandidaat Donald Trump beschuldigd van aanranding. Dat meldt The Washington Post. Kristin Anderson, een voormalig model, beweert dat Trump haar bepotelde in een nachtclub in New York in de jaren 90. “Hij kuste me en ging onder mijn rok”, aldus de vrouw.

Het verhaal van Anderson dateert uit de periode waarin Trump net gescheiden was en vaak gespot werd in het New Yorkse nachtleven. “Ik zat op een bank in een club in Manhattan en voelde plots een hand onder mijn rok, die ging omhoog over mijn dij tot aan mijn vagina”, aldus de vrouw. Pas nadat ze hem had weggeduwd en gevlucht was van de bank, herkende de vrouw de miljardair.

“Ik weet niet goed waarom hij het deed, want het leek niet op een versierpoging. Het leek alsof hij iets wilde bewijzen dat er hem toch niets kon gebeuren. Er was geen gesprek, we keken niet eens in mekaars richting. Het was zeer nonchalant van zijn kant”, vertelt de vrouw nog.

Het campagneteam van Donald Trump ontkent de nieuwe aantijgingen. Trump zit al een goeie week in het oog van de storm. Vorige week publiceerde The Washington Post nog een audiofragment waaruit bleek dat Trump weinig respectvol is tegenover vrouwen. Gisteren beweerden een aantal vrouwen nog door Trump te zijn misbruikt. 

Beluister hier het fragment: