Dossier President Trump

Trump weerlegt "schaamteloze leugens"

De Republikeinse presidentskandidaat heeft fel uitgehaald naar de "schaamteloze leugens" die over hem de ronde doen. De miljardair wordt onder meer beticht van seksuele agressie tegenover vrouwen. “De media en Hillary Clinton spelen samen onder één hoedje. Ze hoort thuis in de gevangenis.”

"Deze smerige beschuldigingen als zou ik een ongepast gedrag met vrouwen hebben gehad zijn volslagen en absoluut vals", zei de vastgoedmagnaat tijdens een verkiezingsbijeenkomst in West Palm Beach in de staat Florida. "Niets daarvan is waar".

"Gecoördineerde aanval"
"De laster en eerroof die mij vorige nacht door de Clintonmachine en de New York Times en andere media zijn toegeworpen maken deel uit van een gezamenlijke, gecoördineerde en smerige aanval", zei Trump. Hij noemde die aanvallen ook "absoluut pijnlijk”.

"Wij hebben al substantiële bewijzen om deze leugens te bestrijden en wij zullen ze op een gepaste manier publiek maken", beloofde hij. “Het is toch toevallig dat deze geruchten de wereld in gestuurd worden net op het moment dat Clinton zelf in slechte papieren komt te zitten door de gelekte e-mails door WikiLeaks.”

Gevangenis
Trump herhaalde, net als in het tweede presidentiële debat, nog dat Clinton een criminele is. “Ze hoort echt thuis in de gevangenis.” 

Bekijk ook: