Kim Kardashian onder schot in Parijs

Televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian is in haar hotelkamer in Parijs onder schot gehouden, zo meldt CNN. Kardashian is momenteel in Parijs voor de modeweek, daar werd ze door twee gemaskerde en gewapende mannen onder schot gehouden. Het duo zou verkleed geweest zijn als politiemannen.

Kim Kardashians woordvoerster Ina Treciokas vertelde aan de nieuwszender dat ze "erg geschokt was maar fysiek ongedeerd" na het voorval. De dieven namen heel wat juwelen mee, ze zouden in totaal 10 miljoen euro waard zijn. Haar echtgenoot Kanye West onderbrak gisterenavond prompt zijn concert op het Meadows Festival in New York toen hij vernam wat er gebeurd was. Aan zijn teleurgestelde publiek zei hij dat hij weg moest wegens een "familiaal noodgeval".

Modeweek
Kim Kardashian is momenteel samen met haar moeder, Kris Jenner, en zus, Kendall Jenner, in de Franse hoofdstad om er de Paris Fashion Week bij te wonen. Enkele uren eerder had ze er nog de modeshow van Givenchy bijgewoond, waaraan haar zus Kendall als model aan meewerkte.