Prins George klaar voor rol als koning

Het officieel bezoek van Prins William en Kate aan Canada zit erop. Na een trip van acht dagen keert het koppel met hun twee kinderen opnieuw naar Groot-Brittannië. Op beelden van Global News is te zien dat hun oudste kind prins George (3) al helemaal klaar is voor zijn toekomstige rol als koning.

In zijn gebruikelijke shortje en hoge kniekousen nam prins George uitgebreid afscheid van de Canadezen bij de Harbour Airport in Victoria. Om vier uur plaatselijke tijd stapte George er samen met zijn ouders en zus Charlotte op het vliegtuig. Dat leverde deze schattige beelden op. Britse royaltywatchers verwachten dat dit het voorlopig laatste officiële bezoek is waarbij William en Kate hun kinderen meenemen.

Het koppel staat er op om de twee kinderen zoveel mogelijk uit de openbaarheid te houden. Op die manier kunnen ze een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen. Al lijkt prins George op de beelden al helemaal klaar voor zijn toekomstige rol als koning. Maar vóór George komen eerst nog prins Charles en prins William aan de beurt. En zijn grootmoeder Queen Elizabeth natuurlijk, die na 64 jaar nog steeds op de troon zit.

Vanavond ziet u het volledige verslag over William en Kate in Canada in ons magazine Royalty om 18.20 uur bij VTM.