Man zit 3 dagen vast in gecrashte wagen vast

Een Amerikaanse man zat drie dagen lang geklemd in zijn wagen nadat hij een ravijn in Dover inreed. Zijn vriendin die naast hem zat, overleefde de klap van dertig meter diep niet. Kevin Bell kon zijn benen niet bewegen en overleefde op Gatorade. Uiteindelijk sleepte hij zichzelf op eigen houtje terug naar boven.

De drie dagen waren een absolute nachtmerrie voor Kevin Bell. Drie dagen lang zat hij vast naast het overleden lichaam van zijn vriendin, waarmee hij samen drie kinderen had. “Ik was heel de tijd in shock en wist niet of mijn lichaam klaar was om de wagen te verlaten. Ik dacht dat ik vast zat en niet weg kon”, vertelt de 39-jarige Bell.

Gatorade
De man bleef in leven door blikjes te drinken van de sportdrank Gatorade. Na twee dagen vond hij genoeg kracht om zijn GSM te zoeken in zijn wagen. Daarna begon hij aan zijn tocht naar boven. “Ik deed er zeker vier uur over om uit dat ravijn naar boven te kruipen”, zegt Bell. Doordat zijn been gebroken was, moest hij zich achterstevoren naar boven slepen.

Aangekomen op de weg, probeerde Bell de hulpdiensten te bellen, maar dan was zijn batterij plat. Een toevallige voorbijganger zag Bell liggen en zocht hulp. De man ligt nog steeds in het ziekenhuis.