Vonk slaat over na 'kermisnachtmerrie'

Wat een romantische eerste date moest worden op de kermis van Hengelo, draaide voor de Nederlandse Joey en Julie uit op een ware nachtmerrie. De elastiek van een kermisattractie knapte en de twee beleefde de schrik van hun leven. Maar hun 'ongelukkige date' kende wel een mooie afloop...

Joey (21) nam Julia zondagavond mee naar de kermis in Hengelo. Ze waagden zich aan een ritje in de Air Race Bungee, een katapultattractie. Maar het liep bijna slecht af: een van de elastieken knapte, waardoor de twee tegen een paal knalden. "We bleven vijf à zes meter boven de grond bengelen", vertelt Julia aan de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Joey besefte meteen dat het niet goed zat: "Ik zag rafels van het touw naar beneden dwarrelen, we hebben bijna tien minuten in het bakje gehangen. Ik was er tocht niet helemaal gerust in."

De twee werden uiteindelijk gered en kwamen er gelukkig met lichte verwondingen vanaf: Julia heeft last van haar voet, Joey heeft pijn in de bovenbenen. Maar ondanks de pech was hun eerste date toch geslaagd, want tijdens de attractie sloeg de vonk over tussen de twee. "Ik zeg normaal gezien niet zo snel dat ik van iemand hou, maar tegen haar durfde ik het wel zeggen. Als je zoiets samen beleeft, leer je elkaar wel kennen", aldus Joey. 

Bekijk ook: