Helden redden vrouw uit brandende auto

Een dashcam heeft kunnen vastleggen hoe enkele omstaanders een vrouw uit haar brandende wagen trekken in de staat New York, nadat haar auto geramd werd door een vrachtwagen. Ze kwam er door hun heldhaftige daad slechts met kneuzingen vanaf. De burgemeester is intussen een zoektocht gestart naar de helden.

Het ongeluk gebeurde op de snelweg in Binghamton, in de staat New York. Een man kon via zijn dashcam, een kleine camera op het dashboard in zijn wagen, vastleggen hoe een vrachtwagen met volle snelheid inrijdt op verschillende wagens en daarna nog een tijdje blijft doorrijden.

Verschillende autobestuurders stappen hun wagen uit om de schade aan hun eigen voertuig op te meten, tot één man opmerkt dat een vrouw gekneld zit in haar brandende wagen. Hij snelt toe en samen met de andere bestuurders kunnen ze de vrouw uit haar auto sleuren. Ze kwam er uiteindelijk met enkele kneuzingen vanaf.

"Wie zijn deze helden?"
De burgemeester van Binghamton, Rich David, heeft het filmpje via zijn Facebookpagina verspreid in een poging om de helden te identificeren. “In een moment van crisis hebben deze dappere individuen zich een weg weten te banen tussen de vlammen en het gebroken glas, om het leven te redden van een vreemde”, schrijft hij. “Namens onze hele gemeenschap benoem ik deze mensen als helden. Onze stad is veiliger door jullie."