Vrouw snapchat laatste dag zieke hond

Afscheid nemen van je huisdier, het is vaak een hartverscheurend moment. Ook zo voor het baasje van Hannah, een hond die al lange tijd met zware gezondheidsproblemen kampte. Haar baasje hakte uiteindelijk de moeilijke knoop door om haar trouwe viervoeter te laten inslapen. Maar ze liet haar hond niet vertrekken, zonder hem een prachtige laatste dag te geven. Ze legde alles vast op Snapchat. 

"Honden zijn te geweldig om ze te laten gaan, maar soms moet het en dan vergeven ze je”, schrijft ze. Hannah kreeg de laatste maanden van haar leven steeds zwaardere beroertes. Daarnaast nam ze medicijnen voor haar ellebogen, nieren en heup. Haar baasje vond "het egoïstisch om haar die medicijnen te blijven toedienen, maar vond het ook te wreed om dat niet te doen".

"Ik wilde haar nog een laatste keer verwennen, als een koningin die ze altijd is geweest, om haar vervolgens te laten gaan, naar een plek zonder beroertes en nachtelijk gejammer." Haar baasje maakte van die laatste uren een Snapchatverhaal.

Op de foto's is te zien hoe Hannah nog een aromatherapie krijgt, een maaltijd van McDonald's, een manicure en nog wat speeltijd met andere honden. Daarna vertrekken ze jammer genoeg naar de dierenarts om haar te laten inslapen, wat voor een laatste erg pakkend beeld zorgt. 

Het volledige Snapchat verhaal postte ze ook nog eens op Imgur, zodat iedereen het fotoverhaal kan herbekijken.