Dossier President Trump

Met deze video wil Trump kiezers lokken

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft een eerste televisiecampagne gelanceerd. De televisiespot heet ‘Two Americas: Immigration’ en focust op de idealen van Donald Trump. En uiteraard kan ook een sneer naar Democratisch concurrent Hillary Clinton niet ontbreken.

“Het Amerika dat Hillary Clinton wil, blijft nadelig voor de Amerikanen zelf. Syrische vluchtelingen komen zomaar het land in, illegale vluchtelingen die veroordeeld zijn, mogen zonder problemen blijven. De grenzen staan gewoon open. Clinton als president: dat is meer van hetzelfde als nu, maar dan nog erger", klinkt het in de televisiespot.

Trump focust in de spot ook op een ‘veilig Amerika’ onder zijn bewind: terroristen en gevaarlijke criminelen mogen niet binnen en de grens wordt beveiligd. “We gaan veranderingen doorvoeren om Amerika opnieuw veilig te maken: Donald Trump voor president.”

De televisiespot zal de komende tien dagen te zien zijn in de staten Ohio, Pennsylvania, North Carolina en Florida. Mogelijk komen er daarna nog nieuwe televisiespots.