Vrouw (en hond) nipt gered van de dood

In de Amerikaanse staat Louisiana is een vrouw op het nippertje gered van verdrinking na overstromingen. De auto van de vrouw zonk weg in het wassende water, maar omstaanders konden haar nog net uit de wagen sleuren. De gouverneur van de staat heeft intussen de noodtoestand uitgeroepen omwille van de zware overstromingen.

“Oh mijn God, ik ben aan het verdrinken” hoor je de vrouw nog roepen. Twee mannen kunnen de wagen nog net op tijd openbreken en de vrouw eruit sleuren. Al leek het wel even mis te lopen, want wanneer de man het dak openmaakt, vult de wagen zich in geen tijd met water. Uiteindelijk kan hij nog de armen van de vrouw vastgrijpen en haar uit het voertuig sleuren.

Hondje
Zodra de vrouw gered is, smeekt ze de man om ook haar hondje te redden, die nog in de wagen zit. De vrouw probeert zelf nog het water in te duiken om haar hond te redden, als de man ook haar trouwe viervoeter bovenhaalt.

Het noodweer in Louisiana heeft al aan drie mensen het leven gekost. Ook de komende dagen wordt er nog hevige regenval verwacht. Scholen en overheidsgebouwen blijven noodgedwongen dicht.

Bekijk ook: