Weinig glamoureuze job voor Sasha Obama

Sasha Obama heeft net zoals haar leeftijdgenoten de handen uit de mouwen gestoken tijdens de zomervakantie. En wat blijkt? Het is niet omdat je de dochter van de Amerikaanse president bent, dat je ook een glamoureuze vakantiejob hebt. Zo werkte de 'first daughter' bij fastfoodketen Nancy's op het vakantie-eiland Martha's Vineyard, schrijft de Bosten Herald.

De vijftienjarige dochter, rechts op de foto, stond aan het take away-venster. Toen haar aanwezigheid bekendraakte kreeg ze wel een andere functie in het restaurant, waarschijnlijk op aanraden van een van haar zes lijfwachten die een oogje in het zeil moeten houden.

De andere werknemers hadden eerst niet door dat Natasha, haar volledige naam, de dochter is van de Amerikaanse president. "We vroegen ons al af waarom zij door zes mensen werd geholpen", zei een ober die anoniem wou blijven. 

Geen onbekende plek
De fastfoodketen is geen onbekende plek voor de dochter van de Amerikaanse president. Het gezin spendeerde al veel vakanties op het eiland. Nu zaterdag komen Barack Obama en zijn familieleden overigens opnieuw aan op Martha's Vineyard voor een vakantie van twee weken. Ook dochter Sasha kan dan ten volle van de vakantie genieten, want volgens de Bosten Herald zit haar vakantiejob er dan op. 

Het Witte Huis weigert alvast alle commentaar. Michele Obama heeft er wel nooit een geheim van gemaakt dat ze haar dochters zo normaal mogelijk wil opvoeden.