Dossier President Trump

Trump stuurt wenende baby weg

Donald Trump, de Republikeinse presidentskandidaat hield gisteren een toespraak tijdens een rally in London County, Virginia tot hij gestoord werd door een huilende baby in de zaal. Trump stelde de moeder eerst gerust maar stuurde haar even later weg omdat de baby bleef huilen. "Ik maakte maar een grapje. Je kan nu de baby meenemen", zei hij tegen de moeder.

De Republikein prees eerst het jonge kind nog toen het begon te huilen. “Maak je niet druk over je baby. Ik hou van baby’s”, aldus Trump. “Het is een mooie gezonde baby en dat is wat we willen nietwaar?”, voegde hij er nog aan toe.

Toen de baby bleef huilen, besloot Trump dat het genoeg was en vroeg hij de moeder de zaal te verlaten met haar kind. "Ik denk dat ze echt geloofde dat ik zei dat ik ervan houd om te spreken met een krijsende baby in de buurt", klonk het sarcastisch. "Maar dat is niet erg. De mensen begrijpen het toch niet. Dat is niet erg."

Kindervriend
Nochtans bewees de presidentskandidaat eerder toch een kindervriend te zijn. Tijdens zijn campagne in Colorado poseerde hij nog met twee jonge baby’s. Gelukkige huilden deze kinderen toen niet.