Deze attracties zijn dicht in Disneyland

Bezoekers die deze zomer nog naar Disneyland Parijs willen, moeten er rekening mee houden dat heel wat attracties gesloten zijn. Op dit moment worden negen attracties gerenoveerd, al zijn het grotendeels de kleine attracties. Daarnaast zijn er heel wat verfraaiingswerken aan de gang, waardoor het park op dit moment slordig oogt.

“Volgend jaar bestaat het pretpark 25 jaar en daarom zijn ze in Disneyland bezig aan een grote renovatieronde”, aldus Juan Martinez van Pretparken.be aan VTM NIEUWS. “Daardoor zijn er op dit moment drie grote attracties dicht: Big Thunder Mountain, Star Tours en Thunder Mesa Riverboat Landing. Maar in het Studios Park zijn alle grote attracties open en is er een nieuwe show. De bezoekers van Disney hebben nog mogelijkheden genoeg om zich te amuseren.”

Bij sommige bezoekers leidt de sluiting tot frustraties, zeker omdat een ticket minstens 47 euro kost. “Ik snap die frustratie ergens wel”, aldus Martinez. “Er worden op dit moment ook veel kleine werkjes uitgevoerd aan straatjes en gebouwen. Daardoor zijn er veel hekken en krijgen veel bezoekers de indruk dat het om een echte werf gaat. Maar de meeste grote attracties zijn dus wel degelijk open.”

Dit zijn de 9 attracties die deze zomer gesloten zijn

1. Adventure Isle
2. Big Thunder Mountain
3. Pocahontas Village
4. Star Tours
5. La cabane des Robinson
6. Thunder Mesa Riverboat Landing
7. Piratenboot
8. Piratenstrand
9. Bovenverdieping Disney Kasteel