Jarige prins George op blote voetjes

De Britse prins George (Alexander Louis) blaast vandaag drie kaarsjes uit! Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren heeft Kensington Palace vier foto's verspreid waarop het prinsje in de tuin van het familiehuis in Norfolk te zien is.

De foto’s werden de afgelopen maand genomen door fotograaf Matt Porteous. "De hertog en hertogin van Cambridge (prins William en Kate, red.) hopen dat de mensen genieten van deze nieuwe foto's", luidt het in een mededeling. Veel Britten wensten de kleine prins een gelukkige verjaardag en daarvoor willen Kate en William iedereen enorm bedanken.

Blote voetjes
Op de foto’s is onder andere te zien hoe George op zijn blote voetjes speelt met de hond des huizes Lupo. Het ondeugende prinsje laat de hond meegenieten van een ijsje. Benieuwd wat mama daarvan vindt.

"Schattig om te zien dat prins George zijn hond verkoeling wil bieden met dit warme weer," zegt een woordvoerder van De dierenbeschermingsorganisatie RSPCA vindt het schattig om te zien dat George zijn hond verkoeling wil bieden maar waarschuwt dat je geen voedsel voor menselijke consumptie aan dieren man geven. "Chocolade kan giftig zijn en melkproducten zijn moeilijk te verteren." De RSPCA raadt aan een ijslolly te maken. "Leuk voor de kinderen, lekker en veilig voor honden."

George is ook nog te zien terwijl hij schommelt. Opvallend is dat de namen van William en Kate, die eigenlijk Catherine heet, gegraveerd staan in het speeltuig. De schommel zou nog een huwelijksgeschenk zijn geweest.