Mesaanval op vrouw en 3 dochters in Frankrijk

In een Frans vakantiepark heeft een man vanochtend een vrouw van 46 en haar drie kinderen zwaar verwond met een mes. De man is intussen opgepakt. Volgens het Franse BFMTV  kwam de steekpartij er na een discussie over de kledij van de vrouw en de kinderen.

De vier slachtoffers werden meteen naar het ziekenhuis gebracht. De jongste dochter (8) zou een doorboorde long hebben, de moeder en haar oudste dochter zouden op dit moment nog in kritieke toestand verkeren, aldus TF1. De vier verbleven in een vakantiepark in het Zuid-Franse Garde-Colombe.

Over het motief van de dader is nog maar weinig bekend, al beweren sommige bronnen dat een discussie over de te lichte kledij van de vrouw en de kinderen de aanleiding vormde voor de aanval. De dader zou een 37-jarige Marokkaan zijn, die bekend stond bij de politiediensten voor feiten van 15 jaar terug. De man was ook zelf op vakantie in het vakantiepark, samen met zijn zwangere vrouw en twee kinderen. Hij vluchte na de aanval weg, maar de politie kon hem even later toch oppakken.

Foto: Archief