Camera filmt hoe oppas baby slaat

In Argentinië is een kinderoppas opgepakt nadat er beelden opdoken waarop ze een baby van 18 maanden sloeg. Op de beelden is te zien hoe ze met een lepel op het hoofd van de jongen slaat en hem hardhandig te eten geeft. De ouders hingen zelf verborgen camera's op omdat hun kind zich erg verdacht gedroeg.

Het was de moeder zelf die de video via Facebook verspreidde. "Iemand die baby's slaat, verdient geen tweede kans", schreef ze erbij.

Verborgen camera's
De ouders vermoedden al dat er iets aan de hand was toen hun zoontje zich vreemd begon te gedragen. Zo wou de baby niet eten of in zijn kinderstoel zitten en sliep het kind heel slecht. Daarom besloot het koppel om verschillende verborgen camera's op te hangen in het huis.

De twaalfjarige broer zat boven op zijn kamer toen hij op de monitor zag hoe de oppas zijn broertje sloeg. Onmiddelijk belde hij zijn ouders en sloot zichzelf met zijn broertje op in zijn kamer. Wanneer de vader thuis kwam, werd de oppas op staande voet ontslagen. Zij moet zich voor de rechter nu verantwoorden voor slagen en verwondingen.