Dit gaat Sanders aan Trump vragen in debat

Bernie Sanders kijkt héél hard uit naar zijn debat met de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Dat zei hij op een verkiezingsbijeenkomst in Californië. Sanders wil voor het debat op zoek gaan naar "het grootste stadion in de staat" want hij heeft alvast enkele pittige vragen in petto voor de controversiële politicus.

Zo wil Sanders weten waarom Trump "in een land waarvan diversiteit net de kracht is, het toch gepast vindt om Mexicanen en latino's te beledigen." Ook gaat hij vragen waarom hij vrouwen, moslims en veteranen als John McCain beledigt.

Trump liet gisteren weten dat hij een debat met Sanders wel zag zitten, op voorwaarde dat de opbrengst ervan naar het goede doel. Sanders liet die kans niet liggen en tweette meteen dat hij op het aanbod inging.

Trump vs Clinton
Gisteren raakte bekend dat Trump voldoende kiesmannen achter zich om de Republikeinse presidentsnominatie te bemachtigen. Niemand had nochtans van tevoren durven denken dat dit Trump zou lukken.

Resem beledigingen
Voortdurend stond Trump in de schijnwerpers met zijn controversiële uitspraken, waarmee hij vrijwel alles en iedereen wist te schofferen. Een kort overzicht: