Moordwapen ex O.J. Simpson gevonden?

De politie van Los Angeles heeft in een huis van O.J. Simpson een mes gevonden dat mogelijk gelinkt kan worden met de moord op Simpson’s ex-vrouw Nicole Brown. De politie onderzoek het wapen.

Een bouwvakker vond het ingegraven mes al jaren terug, maar het is nu pas bij de politie beland, zo meldt showbizzsite TMZ. De bouwvakker nam het inklapbare mes mee op straat, waar hij een agent zag. Hij vertelde de agent waar hij het mes had gevonden en de agent nam het wapen mee. Deze verkeersagent was op dat moment alleen niet in dienst, maar werkzaam als beveiligingsagent voor een filmset.

Volgens een bron bij de politie nam de agent het mes mee naar huis en bewaarde het jarenlang.Toen de agent eind januari van dit jaar met pensioen ging, nam hij contact op met een vriend bij de afdeling moordzaken. Het mes wordt momenteel getest op DNA-sporen en vingerafdrukken.

Altijd ontkend
Ex-American footbaal-speler O.J. Simpson werd in 1994 verdacht van de moord op zijn ex-vrouw Nicole en haar nieuwe vriend Ronald Goldman. Ze werden met messteken om het leven gebracht, maar het wapen werd nooit teruggevonden. Simpson, die bleef ontkennen iets met de moord te maken te hebben, werd in 1995 vrijgesproken.