Dossier President Trump

"Christie, geef teken als Trump je gijzelt"

Werd Chris Christie gegijzeld door Donald Trump op Super Tuesday? Dat vragen heel wat mensen op Twitter zich af. Onder de hashtag #freeChrisChristie lachen ze met de manier waarop de voormalige presidentskandidaat achter Trump stond tijdens zijn overwinningsspeech.

De 53-jarige gouverneur van New Jersey trok zich op 10 februari terug uit de race naar het Witte Huis door tegenvallende resultaten tijdens de voorverkiezingen. Al snel koos Christie ervoor om zich achter Donald Trump te scharen. Maar was dat wel een goed idee?

Ongelukkig
Christie leek steeds minder enthousiast te worden tijdens de speech van Donald Trump en dat merkte ook vele Twittergebruikers snel op. De voormalige presidentskandidaat zag er erg ongelukkig uit en staarde lange tijd wezenloos voor zich uit.

Wordt hij gegijzeld door Trump, vroegen sommigen zich af? Al snel ging Twitter over tot een reddingspoging met de hashtag #freeChrisChristie: “Het lijkt alsof hij echt om hulp vraagt”, of “Knipper twee keer met je ogen als Trump je gijzelt”. Bekijk hier een greep uit het aanbod: