Is dit de lelijkste auto ooit?

Volgens autokenners is het eerste model van het automerk Elibriea één van de lelijkste auto’s ter wereld. De Elibriea Equavallas werd voorgesteld tijdens de Qatar Motor Show in Doha, de hoofdstad van Qatar. Het is de eerste sportwagen die werd gemaakt in Qatar. Op de invoer van de wagen in het land komen er positieve commentaren, maar over het design van de auto zijn de meningen verdeeld.


De 27-jarige Abdul Wahab Ziaullah is de ingenieur van de nieuwe wagen. Hij is de oprichter van het merk en van het eerste model Equavallas. De deuren van de auto, die naar omhoog gaan, worden volgens de maker ‘Distinct Elibriea Doors’ genoemd. Het nieuwe model Equavallas is momenteel nog een prototype. De auto werd voor de eerste keer tentoongesteld tijdens de Qatar Motor Show in Doha. Het voertuig is uitgerust met een motorblok V6 van General Motor.

Gelijkenis Lamborghini?
De auto krijgt gemengde reacties. De mening van de ene groep is positief, anderen roepen de Elibriea Equavallas uit tot de lelijkste auto ter wereld. Sommige maken de vergelijking met de Lamborghini Veneno, die in de lijst staat van de lelijkste auto's ter wereld, althans volgens autokenner Edmunds.