Meisje (4) helpt politie indringer klissen

In Antioch, een stad in de Amerikaanse staat Californië, krijgt een klein meisje veel lof voor haar hulp bij de vangst van een indringer. De vierjarige J'Anae Yeager vertelde de politie dat hij zich in haar slaapkamer verborg in een kast.

De 21-jarige DeMario Lopez kwam het huis eergisteren binnen via een schuifdeur. De moeder van het meisje, een 55-jarige vrouw, liep uit schrik naar buiten door de voordeur met haar baby op de arm. Ze verwittigde de politie, die snel ter plaatse kwam. De vrouw vertelde de agenten dat haar vierjarig dochtertje nog in het huis was.

Het meisje stond bovenaan de trap en wees de politie haar slaapkamer aan alvorens ze naar buiten werd geleid naar haar mama. J'Anae vertelde de politie vervolgens dat de inbreker in haar kamer in een kast zat. Met getrokken wapens gingen de agenten naar de kamer, waar ze Lopez na een korte schermutseling konden inrekenen.

Zijn moeder zegt dat de jongeman, die twee huizen verder woont, leed aan een zenuwinzinking en geen slechte bedoelingen had.