Doodsbange Sandra Bullock belt 911

Tijdens de rechtszaak tegen de vermoedelijke stalker van de Amerikaanse actrice Sandra Bullock, heeft de rechter een telefoongesprek van de actrice naar de alarmcentrale van de Amerikaanse politie vrijgegeven. Daarop is een doodsbange Bullock te horen, terwijl ze zich verstopt in haar kleerkast.

“Het is een man. Ik heb mij verstopt in de kleerkast. Ik hoor iemand op de deur bonzen.” Op de geluidsopname van het gesprek tussen Sandra Bullock en de alarmcentrale van de Amerikaanse politie is te horen hoe Bullock doodsbang is en zich in haar kleerkast verstopt, nadat ze een inbreker in haar huis had gezien.

Uiteindelijk bleek het om Joshua Corbett (39) te gaan, een man die Sandra Bullock jarenlang heeft gestalkt. In juni 2014 brak hij bij Bullock in, waarna de politie hem kon oppakken. Later bleek dat Corbett bij hem thuis maar liefst zeven zware wapens had liggen.

Corbett wordt nu berecht voor in totaal 19 aanklachten, maar zelf houdt hij zijn onschuld staande. Hij blijft volhouden dat hij niet van plan was om de actrice kwaad te doen. Sandra Bullock zelf was niet aanwezig op de zitting.

Beluister het telefoongesprek: