Britten maken zich op voor bevalling Kate

Kate Middleton is in Groot-Brittannië van het publieke toneel verdwenen. Ze wil zich naar verluidt in alle rust voorbereiden op haar bevalling eind april. Het Britse hof heeft intussen wat meer details vrijgegeven over de nakende bevalling.

Zo zal Prins William, die zich momenteel aan het voorbereiden is op zijn nieuwe job als helikopterpiloot, nooit meer dan twee uur verwijderd zijn van zijn vrouw. Zo kan hij de bevalling zeker bijwonen moest Kate vroeger dan gepland bevallen. Het Britse hof maakte ook bekend dat Kate opnieuw zal bevallen in het St. Mary’s Hospital in Londen en dat gynaecoloog Guy Thorpe Beeston, net zoals toen prins George ter wereld kwam, de bevalling zal leiden.

Dit keer zullen ze geboorte van de nieuwe spruit aankondigen via het Twitteraccount @Clarencehouse. Maar de traditionele geschreven mededeling aan de poort van Buckingham Palace verdwijnt niet. In de dagen voor de geboorte van prins George verzamelden daar massaal veel uitzinnige fans om als eerste het nieuws over de geboorte van de troonopvolger te vernemen.