Delen gevonden van vermist meisje (16)

De politie van Bristol heeft lichaamsdelen gevonden die vermoedelijk van het vermiste 16-jarige meisje Becky Watts zijn. De zoektocht naar de tiener is al bezig sinds 20 februari.

Nadat gisteren een man en vrouw werden gearresteerd voor kidnapping, kwam aan het licht dat het meisje niet meer in leven was. Nieuwe informatie gaf aan dat haar lichaam in stukken gesneden was. Bij een huiszoeking op een nieuwe locatie zijn vanmorgen lichaamsdelen gevonden. De 28-jarige man en de 21-jarige vrouw worden nu ook gearresteerd voor de moord op Watts. Na de vondst zijn ook nog drie mannen en twee vrouwen gearresteerd op verdenking van medeplichtigheid.

Er is nog geen officiële bevestiging dat het om Becky gaat, maar de familie werd al op de hoogte gebracht. Rebecca Watts verliet op 19 februari haar ouderlijk huis en nam haar telefoon, laptop en tablet mee. Ze heeft niemand verteld waar ze naartoe ging en nam geen extra kleding mee. Haar ouders gaven haar de volgende dag als vermist op bij de politie. De zaak wordt in Engeland intens beleefd door de bevolking. Oproepen om haar te vinden werden verspreid via sociale media, televisie en radio.