Man opgepakt omdat hij '50 shades' nadeed

Een 19-jarige Amerikaanse student is aangehouden wegens seksueel misbruik nadat hij, zo beweert hij zelf althans, scènes uit de erotisch bedoelde film 'Fifty Shades of Grey' had nagespeeld. Dat meldt de krant Chicago Tribune.

De verdachte, Mohammad Hossain, is een ingenieursstudent aan de universiteit van Illinois. Hij zit momenteel in de cel. De rechter heeft een borgsom van 500.000 dollar vastgelegd. De jongeman zou zaterdagavond een meisje op zijn kamer hebben uitgenodigd waarmee hij al eerder intiem was geweest. Daarna zou hij haar armen en benen met riemen hebben vastgebonden, een stropdas in haar mond hebben gepropt en haar ogen hebben afgedekt met een muts. Vervolgens sloeg hij haar meermaals met een riem en met zijn vuisten, zo vermeldt de aanklacht.

Het meisje maakte daarop duidelijk maakte dat ze pijn leed en vroeg hem om te stoppen. Maar toch ging de student door met het seksueel geweld. Uiteindelijk slaagde het slachtoffer erin om zich los te maken en te vluchten.

De student werd later die avond opgepakt. Hij verklaarde daarbij dat hij scènes uit de film 'Fifty Shades of Grey' wilde naspelen. Hij gaf tegelijk ook toe dat er sprake was van geweldpleging en erkende ook dat hij iets verkeerd had gedaan.