"Mensen worden gek voor iPhone 6"

Vanaf vandaag is de iPhone 6 te koop in heel wat grote internationale steden. De Apple Store in het Amerikaanse San Francisco opende pas om 9.00 lokale tijd, maar een tweehonderdtal ongeduldige fans kampeerden de hele nacht voor de deur van de winkel om zeker een exemplaar van hun geliefde telefoon te bemachtigen.

In de rij stond ook de Vlaamse Kay Snels, al was dat niet om een iPhone te kopen. Voor haar project ‘teachmewhatever’ reist ze de wereld rond met de vraag of mensen haar iets willen leren. Ze probeerde dan ook te achterhalen wat mensen drijft om zo lang in de rij te staan voor een iPhone 6.“San Fransisco wordt echt gek”, laat Kay weten aan VTM NIEUWS.

Heel wat vrijwilligers hadden medelijden met de wachtenden en deelden broodjes uit. Een andere vrijwilliger bood zich aan om de plaats van iemand in de rij voor een tijdje over te nemen om de lange wachttijd even te onderbreken. In België wordt de iPhone 6 pas op het einde van volgende maand verwacht. Benieuwd of er dan ook mensen gaan kamperen voor de Apple Store.