Willy Sommers compleet onverwacht getrouwd

Willy Sommers (65) is deze namiddag plots getrouwd met zijn vriendin Cindy De Meyer (41). Dat bevestigt de Vlaamse zanger aan VTM NIEUWS. Gisteren wist hij nog van niets, maar de huwelijksklokken gingen onverwacht luiden tijdens de opnames van het nieuwe VTM-programma van Nathalie Meskens: 'De laatste 24 uur'. Het is het eerste huwelijk voor Sommers.

“Wat zou je doen als je nog 24 uur te leven had? En met wie zou je die dag dan willen doorbrengen?" Dat is de insteek van het VTM-programma ‘De laatste 24 uur’ met Nathalie Meskens. Zij probeert dan voor een prachtige laatste dag vol warmte en verrassingen te zorgen. Meskens overviel zanger Willy Sommers met die vraag. Vriendin Cindy mocht op die dag zeker niet ontbreken, zei Willy.

Op hun gezamenlijk ontbijt vanochtend zei Cindy dat ze wel graag zou trouwen, waarop Willy haar spontaan ten huwelijk vroeg. Dat was een antwoord waar Cindy duidelijk op gehoopt had, want zij had samen met Nathalie Meskens al alles in orde gebracht voor een verrassingshuwelijk op het gemeentehuis in het Vlaams-Brabantse Lennik. De zanger was deze ochtend nog van niets op de hoogte, maar was tegen de avond wel een getrouwd man.

Nathalie Meskens was getuige van Cindy, Willy's getuige was zijn dochter Annemie. Ook zijn twee andere kinderen waren op het huwelijk aanwezig.

Twintig jaar samen
Willy en Cindy stapten vandaag na een relatie van twintig jaar in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Luna (15 jaar) en zoon Luka (11 jaar). Willy heeft ook nog een dochter Annemie uit een vorige relatie. Zij werd onlangs moeder van een zoontje Flynn. Willy is dus ook grootvader. 

Het volledige programma mét het aanzoek en de rest van de laatste 24 uur van Willy Sommers wordt dit najaar uitgezonden op VTM.