(Vlieg)tickets België-Brazilië uitverkocht

Wie de Rode Duivels nu vrijdag live naar de halve finales wil roepen, heeft zijn kans gemist. Vandaag konden nog vliegtickets gekocht worden naar Kazan in Rusland, maar in minder dan een uur gingen alle 405 tickets de deur uit. En ook wedstrijdtickets zijn niet meer te verkrijgen, tenzij je veel geluk hebt.

Vliegmaatschappij Brussels Airlines vliegt normaal enkel naar Moskou en Sint-Petersburg in Rusland. Voor het WK worden echter per match extra charters ingelegd. Zo worden voor de wedstrijd van komende vrijdag tegen Brazilië, in Kazan, twee extra vliegtuigen ingepland, goed voor 405 zitplaatsen. De vliegtickets voor deze match waren erg populair. "Ze waren in minder dan een uur uitverkocht", klinkt het bij Brussels Airlines.

699 euro
Wie de match wilde zien, moest voor het vliegtuigticket de prijs van 699 euro neertellen. De vliegtuigen vertrekken op vrijdagochtend en keren vrijdag na de match in Kazan terug, zo spaar je een hotelovernachting uit ter plaatse. Ook vervoer van en naar de luchthaven wordt voorzien, een wedstrijdticket moest je wel zelf nog aankopen.

Tickets voor de match uitverkocht
Wie last minute beslist nog naar de match op vrijdag te gaan kijken, kan via de website van de FIFA proberen wedstrijdtickets aan te kopen. Op dit moment is dat echter niet mogelijk, omdat ook de match uitverkocht is.

Het is wel mogelijk dat mensen die vooraf tickets voor de match kochten, hun inkomticket via de website van de FIFA opnieuw verkopen. Wie geluk (en tijd) heeft, kan dus misschien nog een ticket bemachtigen.

Zodra duidelijk is dat de Rode Duivels ook de halve finale spelen, worden nieuwe vluchten gepland om Belgen ook daarnaartoe te brengen.