Vlaming (23) al week vermist op vakantie

In Zaventem heerst ongerustheid over de verdwijning van de 23-jarige Gert-Jan Dobbelaere. De twintiger was alleen op vakantie met zijn wagen en had op vrijdag 27 juli voor het laatst contact met zijn broer Steven Dobbelaere. Gert-Jan verbleef op dat moment in het Kroatische Dubrovnik. Sindsdien kon niemand hem meer bereiken.

“Heeft iemand mijn broer recent nog gehoord of gezien?”, vraagt Steven Dobbelaere via sociale media. “Heeft hij iets verteld over zijn reisplannen voor de komende dagen? Op 27 juli heb ik hem voor het laatst gehoord toen hij in Dubrovnik zat. Op 29 juli werd hij gezien in Sarajevo. Normaal gezien zou hij op 31 juli opnieuw naar België komen, maar hij is niet teruggekomen. Hij reed met een zilveren Volkswagen Polo met Belgische nummerplaat ACF-766.”

De oproep van de familie wordt massaal gedeeld op Facebook. Gert-Jan is lid van de Zaventemse scouts en gidsen. Wie nuttige informatie heeft, wordt gevraagd een e-mail te sturen naar steven.dobbelaere@hotmail.com.

Cel Vermiste Personen
Inmiddels is de Cel Vermiste Personen een onderzoek gestart. “We weten dat hij van Kroatië naar Bosnië-Herzegovina is vertrokken, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van hem”, klinkt het daar. “Er wordt nu actief naar hem gezocht, in samenwerking met de landen rondom Kroatië en Bosnië-Herzegovina.”