Twee mannen uit Oostende vermist

Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, heeft een opsporingsbericht verspreid van twee mannen uit Oostende. Op maandag 11 december 2017 om 15u30 verlieten de 62-jarigen Patrick Coudeville en Henk Haedens het restaurant ‘Jolly Sailor’ in de Hendrik Baelskaai in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hen. De procureur vraagt om het opsporingsbericht zo veel mogelijk te verspreiden.

Het gaat om twee schoonbroers uit Jabbeke. Ze moesten na het restaurantbezoek nog naar Brugge voor een afspraak, maar zijn daar nooit komen opdagen. Gelet op de weersomstandigheden wordt niet uitgesloten dat zich onderweg een verkeersongeval heeft voorgedaan, maar ook alle andere hypotheses liggen open en worden onderzocht. De twee mannen verplaatsten zich met een blauwe FORD Ranger met de gepersonaliseerde nummerplaat ‘WOODFARM.’

Henk is 1,76 meter groot, mager gebouwd en heeft zwart kortgeschoren haar. Hij is in het bezit van een zwarte rolstoel en hij heeft dringend medische zorgen nodig. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte training en zwarte schoenen.

Patrick is 1,88 meter groot, mager gebouwd en heeft grijsgroene ogen en een grijs ringbaardje. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een grijs hemd, een bleke vest, een zwarte broek, een groene regenmantel en zwarte schoenen.

Wie de mannen of hun voertuig gezien heeft, of weet waar ze zich op dit moment bevinden, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800/ 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.