Tanja Dexters vrijgelaten in onderzoek naar verdovende middelen

De politie is vanochtend binnengevallen in garage Peeters - die Kia, Land Rover en Jaguar verkoopt - op de Herenthoutseweg in Herentals. Eigenaar van die garage is Michael Peeters, de vriend van Ex-Miss België Tanja Dexters. Zowel Dexters als haar vriend werden, samen met drie andere verdachten, opgepakt voor verhoor. Ook bij zijn privéwoning zou er een inval geweest zijn.

“De lokale politie Neteland heeft vanochtend in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen verscheidene huiszoekingen uitgevoerd. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden op dit moment verhoord”, liet het parket vanmorgen weten.

“De onderzoeksrechter leidt het onderzoek van de lokale politie Neteland. Dat resulteerde vandaag in zeven huiszoekingen in de regio. Onder meer bij filiaalhouders van Kia, Daf en Jaguar. De actie werd uitgevoerd door een veertigtal politiemensen en daarbij zijn vijf drughonden ingezet. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek”, klonk het vanavond bij het Antwerpse parket.

Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters zijn na verhoor vrijgelaten. Ook de drie andere verdachten mochten beschikken na verhoor. Het gerechtelijk onderzoek gaat nog verder. Het parket wil voorlopig niets kwijt over de identiteit van de arrestanten. Of er drugs werden gevonden, is niet bekend.

Intussen blijft Garage Peeters gewoon open, klinkt het bij de directie. “We waren vanmorgen verrast over het onderzoek van de politie. We benadrukken dat de continuïteit in het bedrijf gegarandeerd blijft. Peeters Herentals is een sterk bedrijf dat zijn dagelijkse werking door de gebeurtenissen niet in het gedrang laat komen.”