Problemen bij Worldline van de baan

De problemen met betalingen met kredietkaarten die al de hele dag aanhouden, zijn van de baan. Dat laat Worldine weten aan VTM NIEUWS. NSZ heeft geen begrip voor de problemen die Worldline ondervond. De ondernemersorganisatie gaat nu na of bepaalde compensaties, zoals gratis transacties, aan de orde zijn.

De problemen deden zich voor na een update van het netwerk afgelopen nacht. Worldline raadde klanten die problemen ondervinden aan om te betalen met een debetkaart.

"Probleem grondig in kaart brengen"
NSZ betreurt de technische problemen en de problemen die handelaars door de storing ondervonden. De ondernemersorganisatie vraagt Worldline om het probleem grondig in kaart te brengen, ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer voorvallen en indien wel, meteen worden opgelost. "Handelaars betalen heel wat geld om hun klanten elektronisch te laten betalen en moeten kunnen rekenen op een feilloze service", aldus NSZ.

Compensaties?
NSZ zal ook nagaan of de overeengekomen afspraken met Worldline niet geschonden werden en of er bepaalde compensaties verschuldigd zijn aan de handelaars.