Politie zoekt getuigen van moord in Zelzate

De politie is op zoek naar mensen die verdachte personen of verdachte handelingen hebben gezien in of rond de winkel in Zelzate waar de uitbaatster dinsdagavond dood werd teruggevonden. De vrouw werd volgens de eerste vaststellingen met een mes vermoord.

Het lichaam werd dinsdagmiddag aangetroffen in 't Ateljeeke, een winkel voor school- en kantoormateriaal in de straat Oostkade. "Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer op een gewelddadige wijze om het leven is gekomen", zegt parketwoordvoerster An Schoonjans. De vrouw overleed vermoedelijk nadat ze met een mes gestoken werd.

Omdat haar kassa werd leeggemaakt, wordt gedacht aan een roofmoord. Verder onderzoek moet hier wel nog zekerheid over brengen. Het parket laat weten dat ze nog rekening houden met alle pistes. 

Oproep tot getuigen
De politie is momenteel nog volop op zoek naar de dader of daders. Omdat de winkel in het centrum van Zelzate ligt en er rond dat tijdstip doorgaans ook veel mensen passeren, doet ze een oproep naar getuigen.

Iedereen die op dinsdagnamiddag 3 oktober verdachte personen of handelingen heeft gezien, mag dat steeds melden op het gratis nummer 0800/30.300. Tips kunnen ook steeds gemeld worden via het mailadres opsporingen@police.belgium.be

Bekijk ook: Slachtoffer Zelzate vermoord