Politie zoekt getuigen mysterieuze moord

Op de parking van Lotto Mons Expo in Bergen is zaterdagmorgen het levenloze lichaam van de 22-jarige Laeticia Bauwens gevonden. De studente had er afgesproken met vriendinnen om samen richting Brussel te rijden, maar werd in een plas bloed teruggevonden. Ze werd met verschillende messteken om het leven gebracht, van de dader is voorlopig geen spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De 22-jarige Laeticia lag naast haar wagen, een grijze Ford Fiesta, die geparkeerd stond op de parking in de avenue Thomas Edison, nabij het rondpunt van Imagix. Ze werd om het leven gebracht door verschillende messteken.

Iets voor 7 uur stuurde ze nog een sms naar haar vriendinnen. Die sms werd beantwoord, maar Laeticia heeft dat antwoord niet gelezen. In die tijd moet de vrouw overleden zijn, meent procureur des Konings van Bergen Christian Henry. Volgens Franstalige media had het meisje zich van parking vergist en hadden haar vriendinnen op een parking 300 meter verder afgesproken.

De politie heeft nu een opsporingsbericht verspreid en vraagt aan mensen die iets verdachts hebben gezien in de buurt van de parking, om zich te melden. Hebt u meer informatie, dan kan je de politie bereiken via het gratis nummer 0800 30 300 of via mail naar opsporingen@police.belgium.eu.