Politie vindt lijk in auto in Middelkerke

In Middelkerke is afgelopen nacht een lijk gevonden in de koffer van een wagen. Dat bevestigt het parket van Brugge. Bronnen bevestigen aan VTM NIEUWS dat het slachtoffer heel zwaar toegetakeld is, met zeer ernstige verwondingen aan de halsstreek.

De politie van Middelkerke deed de lugubere ontdekking afgelopen nacht. Op weg naar een bobcontrole aan de Slijpebrug hield ze een wagen tegen omdat de inzittenden zich verdacht gedroegen. Toen ze de wagen onderzochten, vonden ze een lichaam in de koffer van een wagen. Dat bevestigen bronnen aan onze redactie. Er was sprake van een onthoofd lichaam, maar dat wordt niet bevestigd. Wel dat het lichaam zeer zwaar toegetakeld is aan de halsstreek.

Er zou ook een link zijn met bloedsporen in een caravan op een camping even vederop. Wat de link is, is voorlopig nog onduidelijk. “De caravan was sinds enkele dagen gehuurd”, zegt VTM NIEUWS-journalist Wouter De Boer ter plaatse. “De auto is ingeschreven op naam van een vrouw uit Anderlecht, maar wat zij met de zaak te maken heeft, is nog niet bekend.”

In totaal werden vijf mensen opgepakt: de drie inzittenden van de wagen en twee mensen op de camping.